Zonnepanelen offertes vergelijken

Je overweegt de aanschaf van zonnepanelen. Heel goed! Maar je vraagt je af welke leverancier het beste bij jouw wensen en situatie past. Nog beter!

Zonnepanelen zijn een waardevolle maar vaak prijzige investering. Dit maakt het maken van de juiste keuze niet altijd makkelijk. Met ons onafhankelijke en persoonlijke advies op de zonnepanelen offertes maak je een weloverwegen keuze.

Investeren in zonnepanelen?

Met zonnepanelen op je woning maak je van een loze ruimte een energiecentrale. Met de kracht van de zon creëer je (elektrische) energie voor jouw woning. Deze (elektrische) energie levert een bijdrage welke je kunt inzetten voor je verbruik of terug levering aan het energieleverend bedrijf. Zo wordt jouw energierekening lager. Daarnaast zijn zonnepanelen een duurzame manier om energie op te wekken. Kortom beter voor je portemonnee en het klimaat. Meer weten over zonnepanelen?

Onafhankelijk advies over zonnepanelen

Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen en zij hebben één belangrijk doel. Het verkopen van zonnepanelen aan jou . Wij hoeven niet te verdienen aan de verkoop van zonnepanelen. Zo kunnen wij onafhankelijk meekijken naar de offertes en een duidelijk advies bieden over welke zonnepanelen het beste zijn voor jou. Zo maak je de keuze die bij jou past met een goed gevoel.

Wat is de volgende stap?

Ik heb nog geen offertes Ik heb al offertes

Nieuwe ontwikkeling

Financiële besparing

Investeren in een betere toekomst

Woning verbeteren

Info Zonnepanelen

Je hebt interesse in zonnepanelen. Advies van PA brengt een persoonlijk advies uit op basis van jouw drijfveren om te verduurzamen. Waarom kies jij voor zonnepanelen?

Gratis Tips & Tricks

Tip 1: Check de condities van je dakNiet ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. De constructie moet sterk genoeg zijn om de zonnepanelen te dragen. Daarnaast moet de locatie geschikt zijn voor zonnepanelen.
Tip 2: Ken de type zonnepanelenVoor zonnepanelen zijn er veel types materiaal beschikbaar deze hebben allemaal eigen voordelen en nadelen.
Advies: Offertes opvragenVraag genoeg maar niet teveel offertes op. Tussen de 3 en 5 offertes is ideaal om de eerste vergelijking te maken. Teveel offertes aanvragen maakt het lastig om een keuze te maken.

Relevante info

Wij hoeven niet te verdienen aan de werkzaamheden bij je thuis, we vragen eenmalig een bijdrage om ons advies met je te kunnen delen. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Kosten advies

Voor € 39,- ontvang je een duidelijk en onderbouwd advies voor je maatregelen. Naast zonnepanelen ook advies voor isolatie of verwarming aanvragen? Meer advies kost je minder!

  • Advies over 1 maatregel kost € 39,-
  • Advies over 2 maatregelen tegelijkertijd kost € 68,- (€ 10,- korting!)
  • Advies over 3 maatregelen tegelijkertijd kost € 87,- (€ 20,- korting!)
Bestel advies

Patrick Anema

Ik ben Patrick Anema, de persoon achter Advies van PA. Door mijn achtergrond en ervaring in de huizenmarkt heb ik jarenlang kennis mogen opdoen over energiebesparing en verduurzamen. Deze kennis deel ik graag met jou zodat jij de offerte kunt kiezen met een goed gevoel. Samen werken we toe naar een betere toekomst. 

Neem contact op

Patrick Anema