Offertes vergelijken duurzaam verwarmen

Je overweegt de vervanging van je warmteopwekking van de verwarmingsinstallatie. Heel goed! Maar je vraagt je af welke leverancier het beste bij jouw wensen en situatie past. Nog beter!

Het vervangen van je warmteopwekking is een waardevolle maar vaak prijzige investering. Dit maakt het maken van de juiste keuze niet altijd makkelijk. Met ons onafhankelijke en persoonlijke advies op de offertes maak je een weloverwegen keuze.

Investeren in een nieuwe warmteopwekking?

Er zijn veel alternatieve vormen om je huis te verwarmen, kies je voor een duurzame vorm met een warmtepomp of zonneboiler. Het vervangen van je warmteopwekking kan je woning energiezuiniger maken en de waarde van je woning verhogen. Meer weten over de verschillende vormen van warmteopwekking?

Onafhankelijk advies over duurzaam verwarmen

Of je nu kiest voor een warmtepomp, hybridepomp of een hybride cv -gas- ketel. Het maken van een keuze is een lastig proces. Advies van PA kijkt onafhankelijk mee naar je offertes voor verwarming. Zo maak je de keuze die bij jou past met een goed gevoel.

Wat is de volgende stap?

Ik heb nog geen offertes Ik heb al offertes

Nieuwe ontwikkeling

Financiële besparing

Investeren in een betere toekomst

Woning verbeteren

Info Verwarmen

Wat je reden ook is om te kiezen voor een nieuwe verwarmingsmethode. Advies van PA brengt een persoonlijk advies uit op basis van jouw drijfveren om te verduurzamen.

Gratis Tips & Tricks

Tip 1: Kies je verwarmingGa je voor een warmtepomp? Welk type kies je, houd je rekening met hoge gasprijzen? Lees je goed in welke vormen van verwarming er zijn, offertes met hetzelfde type verwarming zijn makkelijker te vergelijken.
Tip 2: Keuze op de lange termijnDe keuze voor een nieuw warmteopwekkingsysteem maak je het beste als je meeweegt hoelang je nog in je huidige woning wilt blijven wonen, we noemen dit een afweging op basis van 'Total Cost of Ownership' (TCO).
Advies: Offertes opvragenVraag genoeg maar niet teveel offertes op. Tussen de 3 en 5 offertes is ideaal om de eerste vergelijking te maken. Teveel offertes aanvragen maakt het lastig om een keuze te maken.

Relevante info

Wij hoeven niet te verdienen aan de werkzaamheden bij je thuis, we vragen eenmalig een bijdrage om ons advies met je te kunnen delen. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Kosten advies

Voor € 39,- ontvang je een duidelijk en onderbouwd advies voor je maatregelen. Naast verwarming ook advies voor zonnepanelen of isolatie aanvragen? Meer advies kost je minder!

  • Advies over 1 maatregel kost € 39,-
  • Advies over 2 maatregelen tegelijkertijd kost € 68,- (€ 10,- korting!)
  • Advies over 3 maatregelen tegelijkertijd kost € 87,- (€ 20,- korting!)
Bestel advies

Patrick Anema

Ik ben Patrick Anema, de persoon achter Advies van PA. Door mijn achtergrond en ervaring in de huizenmarkt heb ik jarenlang kennis mogen opdoen over energiebesparing en verduurzamen. Deze kennis deel ik graag met jou zodat jij de offerte kunt kiezen met een goed gevoel. Samen werken we toe naar een betere toekomst. 

Neem contact op

Patrick Anema