Offertes aanvragen

Heb je nog geen offertes aangevraagd? Advies van PA geeft onafhankelijk advies over de door jouw opgevraagde offertes. Zelf vragen we geen offertes aan zodat we deze onafhankelijke positie kunnen behouden. We hebben geen samenwerking met leveranciers of aannemers.

Vraag minimaal drie offertes aan, let er op dat de offertes aan een bepaalde standaard voldoet. Krijg je voldoende inzicht in de offertes. Beoordeel de offertes op betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Advies van PA denkt met je mee.

Wil je meer hulp bij het aanvragen van offertes? In onze whitepaper geven we je meer tips zodat je de juiste offertes kunt aanvragen. Als je de offertes hebt aangevraagd kijken we graag met je mee. 

Vraag advies aan

E-mailadres
Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bij Advies van PA werken we vanuit jouw wensen. Aan de hand van de situatie en jouw belangrijkste drijfveren vergelijken we de offertes. We beoordelen deze met onze eigen ontwikkelde beoordelingstool en brengen een persoonlijk en onafhankelijk advies uit. Zo ondersteunen we je bij het maken van een onderbouwde keuze.

Stap 1: Aanvraag vergelijking

De door jou opgevraagde offertes deel je met ons in de aanvraag. Geef aan wat voor jouw situatie en wensen het meest belangrijk is.

Stap 2: Vergelijken offertes

Wij gaan aan de slag met jouw offertes en beoordelen deze nauwkeurig op basis van jouw wensen en onze criteria.

Stap 3: Onafhankelijk advies

Binnen enkele dagen ontvang je van ons een uitgebreid advies met een duidelijke onderbouwing. Zo kun jij weloverwogen een beslissing maken.

Bestel advies

Behoefte aan meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

Naam
Opmerkingen
We hebben jouw (mobiele) telefoonnummer of e-mailadres nodig om contact met je op te nemen.
E-mailadres
Telefoonnummer

Patrick Anema

Ik ben Patrick Anema, de persoon achter Advies van PA. Door mijn achtergrond en ervaring in de huizenmarkt heb ik jarenlang kennis mogen opdoen over energiebesparing en verduurzamen. Deze kennis deel ik graag met jou zodat jij de offerte kunt kiezen met een goed gevoel. Samen werken we toe naar een betere toekomst. 

Neem contact op

Patrick Anema